3 Aralık 2012 Pazartesi

Essence Alışverişim

 Essence ilk Türkiye'ye geldiğinde yakınımdaki hiçbir Gratis mağazasında yoktu, benim Essence satan bir Gratis'e gitmeye vaktim yoktu. Çağlayan'a yolum düşünce Gratis'e uğrayıp Essence ürünlerine bakmam farz oldu. Genelde ojelere odaklanmışım ama aldığım tüm ürünler fiyatlarına göre performans olarak gayet güzel ürünlerdi.
Dudak kalemlerini çok kullanmam ama bazen lazım oluyor gerçekten.  Kalemler gayet yumuşak, dudaklarınızın üzerinde rahatlıkla kayıyorlar. Pembe olanı özellikle çok şirin, tek başına kullanılabilir.
06 Satin Mauve, 07 Cute Pink, 11 In the Nude 
 Stay all day uzun süre kalıcı krem farı özellikle rengini beğendiğim için aldım. Yoğun bir renk elde etmek için ürünü ince katmanlar halinde bir kaç kat olarak uygulamanızı tavsiye ederim yalnız çünkü tek seferde kalın bir kat yapmaya çalışırsanız düzgün uygulanmıyor, topaklanıyor.
 06 Rock Chic
 02 Vice, Vice Baby
Açık renkli, hafif prıltılar içeren bu farı sade makyaj yapmak istediğim günlerde, makyaja hafif bir ışıltı vermek için almıştım.
 02 Punk Vibe
Gayet kullanışlı olabilecek bir set buğulu makyaj severler için. Altın ve bronz pırıltıları içeren  bir far ve altın pırıltıları içeren bir krem far/liner var bu setin içinde. Gayet kıvamlı ve pigmentli bir yapısı var setin. Liner kısmını far bazı olarak kullanıp çok daha yoğun bir renk elde edebilirsiniz.
02 Vice,vice baby, smokey eyes set 02 punk vibe far, krem kısmı liner olarak, krem kısmı dağıtılmış olarak 
 Son olarak da Snow White koleksiyonunda bu şirin mi şirin törpü var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder