5 Aralık 2012 Çarşamba

Essence Twilight Breaking Dawn Part 2 Koleksiyonu

Twilight serisini çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama bu koleksiyon gerçekten çok güzel. Mağazada bulabildiğim tüm koleksiyonu aldım neredeyse, iki adet lipgloss (Biri mor, biri kırmızıydı.) ve kırmızı renkli allık hariç. Bulamadığım pigmenlere bakmak istiyorum aslında, belki onlar için tekrar Gratis'e gidebilirim.
04 Edward's Love, 01 Jacob's Protection, 02 Alice Had A Vision-Again
Ojeleri genel hem kıvam hem sürüm olarak çok beğendim. Fırçaları pek güzel değil (Şekil olarak güzel ama kalite olarak değil.) ama bu fiyata o kadar da olsun artık. Edward's Love içinde gümüş parçacıkları olan bir siyah. Jacob's Protection içinde mavi ağırlıklı (Arada minik mor ve yeşil pırıltılarda var.) simler bulunan bir siyah. Alice Had A Vision Again mor baza sahip, içinde aynı Jacob's Protection'da olduğu gibi ama bu sefer mor ağırlıklı parçacıklar var. 
01 Bella's Secret
Altın renkli aydınlatıcı bir pudra. Çok güzel, pigmentli, kremsi.


 02 Alice Had A Vision-Again, 03 A Piece Of Forever
Alice Had A Vision-Again çok güzel bir mor. İçinde aynı adı taşıdığı ojede de olduğu gibi pırıltılara sahip. A Piece Of Forever ne yazık ki pigmentasyon ve sürüm açısından çok da başarılı değil. Eşit dağılmıyor. Aslında pigmentten çok sim demek daha doğru olur.
 
02 Jacob's Protection, 01 Alice Had A Vision- Again
Pırıltılı eyelinerlar ne yazık ki başarılı değiller. Dışarıdan bakınca çok güzel duruyorlar ama uygulamaya gelince zayıflar. İnce katmanlar halinde bir kaç kez uygulanırsa (Eşit dağılmıyor çünkü.) bekli işe yarayabilir. Siyah jel liner üzerine uyguladım ama siyah jeli dağıttı, pek başarılı olmadı yani. En güzeli koyu renk bir far üzerine uygulamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder