21 Haziran 2014 Cumartesi

Essence Pigmentler

Ah pigmentler... Kullanırken her daim ortalığı batırma tehlikesi mevcut olsa da kullanması çok eğlenceli ürünler. İster oje yapın, ister dudak rengi, ister direkt göz kapağınıza uygulayın. Bu çok amaçlı ürünler, hele bir de fiyatları uygunsa, tadından yenmiyor, tıpkı Essence'da olduğu gibi.
Ama ne yazık ki kötü bir yanları da var, tasarımları. Niye böyle bir seçim yapmışlar gerçekten anlamadım. Başta kapakları kuvvetli değil herhalde onun için böyle bir tasarım denediler diye düşündüm ama kullanabilmek için her halükarda kapağı kullanmak zorundasınız ve öyle yada böyle ürün kapakta kalıyor. Neyse ki bir maket bıçağının yardımıyla bu kullanışsız ve gereksiz üst parçadan rahatlıkla kurtulabiliyorsunuz.
09 Be My Brightsmaid, 01 Studio 54, 03 Box of Chocolates, 023 My Little Dragon, 04 Broadway Starlet
Be My Brightsmaid yumuşak altın renginde, gözlerde hem yoğun hem hafif kullanılabilen çok hoş bir renk. Studio 54 vanilya rengi pigment ile çok çok ince altın simlerin birleşiminden oluşan farklı bir ürün. Baz olmadan yada ıslak uygulamadan çok başarılı görünmese de gözlerde kullanmaya uygun bir sim bakıyorsanız mutlaka inceleyin derim. Box of Chocolates içinde gümüş pırıltılar olan çikolata rengi bir pigment. Pırıltıları göz kapağınızda görebilmeniz çok güzel. Aslında yapı olarak Studio 54 ile aynı ama Box of Chocolates'ın içindeki simler daha ince olduğu için kullanımı daha kolay. My Little Dragon mavi-pembe bir ışıltısı olan harika bir mor. Son olarak Broadway Starlet ise içinde mavi, kırmızı, yeşil, gümüş renkleri olan çok güzel bir sim. Eyeliner olarak kullanmak için sabırsızlanıyorum :)
Essence pigmentleri yetkili satıcılarda ve Gratis'lerde 9-10 TL'lik fiyatlarla bulabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Renkler harika görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Antalya' da sonunda büyük essence standı geldi pigmentler de vardı ama bir tane bile kalmamıştı bende almak istiyorum bir kaç rengini. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :)
      Gratis'te stok problemi çok oluyor nedense, İstanbul'dayken hiç problem değildi ama burada yalnızca bir mağazası olduğundan ben de çoğu zaman aradığım şeyleri bulamıyorum :(

      Sil